top of page

De la poliție…


În acest an ziua națională a României vine însoțită de o mini vacanță. Dacă ați planificat să vă petreceți această mini vacanță în altă parte decât acasă iar casa dumneavoastră rămâne singură pentru o vreme, pentru liniștea dumneavoastră vă rugăm să luați câteva măsuri de precauție.

Dotați-vă locuința cu sistem de alarmare și, dacă se poate, de supraveghere. Prezența unui câine de pază poate fi descurajantă pentru eventuale persoane rău voitoare. La plecare asigurați-vă că ați închis și ați asigurat toate ușile și ferestrele imobilului.

Dacă aveți posibilitatea solicitați unui cunoscut să verifice imobilul cât de des poate. Astfel, poliția poate fi informată într-un timp cât mai scurt de la producerea vreunui eveniment.

Anunțați vecinii din jur despre plecarea dumneavoastră. Aceștia pot supraveghea și ei imobilul și pot da informații relevante dacă se întâmplă ceva.

Anunțați plecarea la polițiștii de la unitatea de poliție la care sunteți arondați astfel ca aceștia să poată cuprinde imobilul dumneavoastră în itinerariile de patrulare în vederea verificării acestuia.

Vă rugăm să faceți aceste lucruri întrucât în ultima perioadă polițiștii s-au confruntat cu câteva evenimente în care au fost implicate imobile temporar nelocuite și nesupravegheate.

Polițiștii de pe Valea Hîrtibaciului sunt...

… Mereu alături de dumneavoastră !

și cu ocazia zilei naționale vă urează

La mulți ani, România!


Categorii
No tags yet.
Ediţia curentă
bottom of page