top of page

ULTIMA ZI DE ȘCOALĂ - ZIUA PREMIANȚILOR, LA AGNITA

Vineri, 16 iunie, curțile școlilor din Agnita s-au umplut de elevi cu flori și părinți cu emoții. Flori pentru profesori și emoții pentru rezultatele copiilor.De remarcat numărul mare de eleve și profesoare îmbrăcate cu minunate ii.

Pe catedrele scoase în curte, învățătorii și profesorii diriginți au etalat diplomele și premiile pentru cei mai harnici elevi.

Directorii celor două școli, Colegiul Tehnic A.T.Laurian și Școala Gimnazială G.D. Teutsch au făcut o analiză a activităților școlare desfășurate în acest an de învățământ, i-au felicitat pe elevii cu merite deosebite și pe participanții la olimpiade și concursuri și le-au mulțumit părinților care i-au sprijinit în activitățile extrașcolare.

În aplauzele celor prezenți, elevilor care au obținut notele cele mai mari, li s-au înmânat diplome de merit și premii în cărți iar premianții i-au răsplătit pe profesori cu flori și îmbrățișări.

Un moment deosebit, aplaudat cu entuziasm de cei prezenți,a fost premierea lui Sergiu Pătru, din clasa a X-a de la Colegiul A.T. Laurian care , având probleme locomotorii, a frecventat școala în căruciorul cu rotile reușind să obțină rezultate foarte bune la învățătură. Pe lângă diplomă acesta a primit și o medalie pentru efortul depus.

Absolvenții claselor a VIII-a au fost felicitați și, în mod deosebit, pe lângă urările de vacanță plăcută li s-a urat succes în noua etapă de viață.

Un supliment de bucurie în această vacanță le-a fost acordat premianților din clasele V- VIII, din partea Pensiunii Elisabeta din centrul țării. Pentru activitatea depusă în timpul anului școlar, 87 de elevii din clasele V – VIII care au obținut premiile I, II și III au primit cupoane pentru intrare gratuită la piscina Aqua Center, în zilele de luni până joi. Felicitări pentru premianți și felicitări pentru cei care le fac o bucurie în plus pe timpul vacanței.

I.Bârsan


Categorii
No tags yet.
Ediţia curentă
bottom of page