top of page

Parada Baloanelor de săpun pe străzile din Agnita

La nivel mondial, în data de 28 mai 2017, mai mult de 200.000 de oameni din peste 70 de orașe din întreaga lume - din Sri Lanka până în Statele Unite ale Americii, din Nigeria în Norvegia - vor ieși pe străzi și își vor uni forțele, încă o dată, pentru a face orașele lor mai fericite, suflând baloane de săpun. În acest an această paradă s-a extins, adăugând mai multe oraşe și participanți din întreaga lume, propunându-şi să realizeze cele mai multe baloane de săpun pe care le-ați văzut vreodată! Toate acestea au un singur scop: sporirea fericirii în rândul oamenilor, a solidarităţii și bunăstării.

Global Bubble Parade a început în 2015 ca un mic experiment care s-a transformat într-un eveniment la nivel mondial ajungând la peste 100.000 de oameni la prima ediţie, în peste 40 de orașe diferite de pe 4 continente. Proiectul este iniţiat de Fundația 100happydays, cu scopul de a promova ideea că fericirea se găseşte în lucrurile mărunte din jurul nostru, și este organizat în fiecare țară de către oameni, pentru oameni.

Evenimentul este orientat pentru a construi comunități mai rezistente și diverse, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la bunăstarea personală și de a crea o experiență interactivă pozitivă între oraș și locuitorii săi.

Pline de culoare, baloanele de săpun sunt adesea recunoscute ca fiind un simbol al fericirii si al copilăriei pline de vise şi fără griji. Participanții la paradă sunt încurajați să pună viața în „așteptare” timp de o oră, într-o o zi de duminică și să se bucure din nou de copilărie, să se joace cu baloane de săpun.

Alăturați-vă celei mai mari comunităţi de iubitori de baloane de săpun din întreaga lume și participaţi la o paradă cum nu aţi mai văzut!

Colegiul Tehnic August Treboniu Laurian Agnita, va organiza în acest an a doua ediție a evenimentului Global Bubble Parade, în data de 28 mai!

Startul se va da din faţa colegiului începând cu ora 12:00, parada va continua pe strada Avram Iancu, strada Mihai Viteazu până la intersecţia cu strada Fabricii şi retur.

Nu trebuie să pierdeţi acest eveniment! Poate participa oricine, trebuie doar să luaţi cu voi recipiente cu ingredientele magice pentru baloane de săpun!

LATER EDIT Asa a fost:

Persoane de contact:

Prof. Lăstun Otilia-Bogdana

Prof. Găină Niculina


Categorii
No tags yet.
Ediţia curentă
bottom of page