top of page

Copiii de AUR din Agnita!


Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, cocheta sală din incinta complexului “Aria Sport” din Sibiu, a găzduit ediţia 2016 a “Campionatului judeţean” la tenis de masă pentru amatori.De la cel mai tânăr înscris, copil de 7 ani , până la cel mai în vârstă, de 68 de ani, cei peste 130 de participanţi şi-au disputat şansele cu ardoare şi sportivitate, dând naştere unor partide placute, antrenante şi echilibrate, trăite la cote de intensitate maximă de numeroşii susţinători prezenţi în sală.

Spre satisfacţia noastră, copiii din Agnita s-au numărat şi ei printre protagoniştii competiţiei reuşind să se impună la două din cele şase categorii.

La copii începători, până la 10 ani, Nikol Dâlbea a reuşit să se claseze prima dintr-un numar de 11 concurenţi câstigând toate cele 6 partide disputate.Ultima, cea din finală, disputată în faţa colegului de sală Andrei Popelca, a fost şi cea mai frumoasă şi mai echilibrată, dramatică pe alocuri, diferenţa mică de scor la final fiind determinată de o mai bună stăpânire a emoţiilor din partea lui Nikol

Locul trei a fost ocupat de cealaltă fetiţă a nostră, Alexandra Lemnaru, întregind astfel dominaţia agniţeana la aceasta categorie de vârstă. Felicitări Nikol, felicitări copii!

Stimulaţi de performanţa celor mici, ceilalţi copii au jucat şi mai motivaţi depaşind cu toţii condiţia de autsiders la categoriile lor de varstă.

Astfel, la amatori începători, dupa prestaţii remarcabile în grupele inferioare, toţi cei 5 reprezentanţi ai noştri s-au calificat în fazele superioare, infirmând calculele hârtiei. De-acum, şansa de a prinde una din poziţiile fruntaşe a fost o motivaţie foarte mare pentru toţi, de aici rezultând partide foarte echilibrate şi spectaculoase, spre deliciul celor prezenţi în sală. Sita a cernut cu rigurozitate şi, în finală, jocul rezultatelor şi valoarea i-a adus faţă în faţă pe agniţenii Raul Cioca si Arpad Kondort, colegi de sală şi buni prieteni.

Pornit cu şansa a doua, Arpy a reuşit să-şi stăpanească mai bine emoţiile şi să-şi impună jocul pragmatic până la sfarsit, reuşind să câstige laurii de Campion judeţean!

Felicitări Arpy, felicitări Raul şi Valentin Toader, clasat şi el pe poziţia a patra la aceeaşi categorie. Aşadar, încă doi campioni judeţeni proveniţi din sala de antrenamente de la Prut ! Cho, Cho, Choooooooooo!!!

La Open, categoria celor mai buni dintre cei buni, reprezentantul nostru,George Toader,a avut prestaţii curajoase clasându-se în final pe locul 7 din 11 concurenţi.

Competiţia de la Sibiu a reprezentat o imensă provocare pentru noi toti, copii şi antrenor, o adevarată proba de “maturitate” pentru mulţi dintre copii. Dupa un an de muncă foarte încărcat, cu bune şi cu mai puţin bune, aceasta a fost proba adevărului, iar rezultatele obţinute nu pot decât să ne bucure dar şi să ne stimuleze şi mai mult la antrenamente pentru că, iata, cu transpiraţie visele se împlinesc . Multumim în primul rând parinţilor pentru susţinerea morală a copiilor, mulţumim acelor oameni de bine din oraş implicaţi în acest fenomen, multumim Consiliului Local şi Primăriei Oraşului Agnita pentru interesul constant şi eficient manifestat faţă de copii şi tenisul de masă din Agnita.

”La multi ani” cu sănătate, fericire şi multe împliniri în viaţa, tuturor!

Csaba Zedler

antrenor


Categorii
No tags yet.
Ediţia curentă
bottom of page