top of page

CU COPIII, PENTRU COPII


Cu toate că vremea a fost urâtă, cu vânt și aspect de vifor, sâmbătă 12 noiembrie, ora 14, în fața Poștei din Agnita s-au adunat mulțime de părinți și copii. Toți au răspuns invitației lansată de societatea Netex Consulting, de a participa la inițiativa de suflet ”One World, One Sky” (O lume, un cer)

Evenimentul a fost organizat în toate localitățile din România, în care societatea Netex Consulting are deschise filiale, ca și în Serbia, Ukraina, Moldova și Bosnia-Herțegovina. El a avut loc în aceeași zi și în același timp, adică ora 15,oo .

Înainte de a lansa baloanele spre cer , copiii au avut parte de alte activități menite să-i binedispună, inclusiv picturi pe față.

La ora 15,oo peste 100 de baloane albastre au împodobit cerul, care le-a primit cu bucurie oprind pentru o clipă vijelia, spre bucuria copiilor.

Banii colectați cu această ocazie au fost donați fundației ”Un copil, o speranță” din Sibiu

Acțiunea organizată în Agnita a fost coordonată de angajații filialei Netex Consulting și spre satisfacția lor, a fost una reușită, drept care Doriana Casandra, principala organizatoare, a mulțumit agnițenilor care au participat la acest eveniment de suflet care a adus aproape oameni frumoși, inimoși și împreuna au lansat baloane pe cer în semn de respect, încredere și responsabilitate socială în lume. A mulțumit și partenerilor implicați în această acțiune: Bono Salon prin Madalina Herciu, II Arpad Lörinczi, Biblioteca Agnita, Primaria Agnita, Tutu Sib Trans, Casa de Cultura Agnita, echipa Netex Consulting Agnita.


Categorii
No tags yet.
Ediţia curentă
bottom of page