top of page

ŞEDINŢA ORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL AGNITA


În sala mare de şedinţe a primăriei Agnita a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local convocată de primarul oraşului Ioan Dragoman.

Pe ordinea de zi au fost prevăzute trei proiecte de hotărâre, două iniţiate de Primar şi una de comisia juridică a Consiliului Local.

Primul proiect de hotărâre, iniţiat de Primar a fost aprobarea „Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea localităţii precum şi constatarea faptelor ce constituie contravenţii şi sancţionarea acestora”. Proiectul amplu şi stufos cu 10 capitole şi 32 de articole, completate cu o mulţime de precizări, a dat naştere unor discuţii aprinse, cu completări şi amendamente, care urmează să fie aduse la cunoştinţa agniţenilor prin site-ul Primăriei oraşului.

Al doilea proiect s-a referit la rectificarea bugetului prin realocarea unor sume economisite în primul semestru al anului. Prin aceste rectificări se vor face reparaţii curente la străzi, în valoare de 151 mii lei şi 125 mii lei se vor aloca SC Eco Valea Hârtibaciului.

Ultimul proiect iniţiat de Comisia Juridică a Consiliului Local s-a referit la aprobarea regulamentului de funcţionare a Consiliului Local Agnita. Regulamentul a fost aprobat în unanimitate.

Înainte de începerea şedinţei, direcorul Spitalului Orăşenesc, Nicolae Prişcă le-a cerut membrilor Consiliului Local un acord de principiu pentru a solicita fonduri în vederea reluării lucrărilor la clădirea din curtea spitalului. În această clădire rămasă neterminată din 2011 directorul vrea să amenajeze apartamente de serviciu pentru medici, un laborator de patologie şi să extindă activităţile spitalului. Consilieri au aprobat solicitarea directorului.


Categorii
No tags yet.
Ediţia curentă
bottom of page