top of page

AVEM NEVOIE DE TINE, IAR TU AI NEVOIE DE NOI!

Suntem Patrula de Reciclare – copii și tineri din toată țara care protejăm mediul înconjurător și avem grijă de c omunitățile noastre. Ajută-ne! Colectează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), adică orice aparat care se introduce în priză sau funcţționează cu bat erii. Vechi sau stricat!

DE CE COLECTĂM DEEE? DEEE sunt o sursă de poluare pentru mediu, iar nouă ne pot afecta sănătatea. Este ilegal să aruncăm aceste deșeuri împreună cu gunoiul menajer! Hai să le colectăm cu grijă, iar apoi vor fi reciclate astfel încât să nu dăuneze naturii. Află mai multe despre reciclarea DEEE pe www .rorec.ro!

CUM POȚI SCĂPA DE ELE? • Deșeurile electrice ușoare (aparatele electrice mici, bateriile, acumulatorii, becurile, neoanele uzate) adu-le la punctele de colectare din județul tău! Află unde sunt, pe www.patruladereciclare.ro • Deșeurile electrice grele (frigidere, mașini de spălat, televizoare etc.): sună la TelVerde 0800.444.800 (apel gratuit în toate rețelele), iar echipa Asociației Române pentru Reciclare RoRec le va ridica gratuit de la domiciliul sau ins tituția ta!

CUM NE POȚI A JUTA? Trimite la reciclare deșeurile electrice din gospodăria sau din firma ta! Dă un exemplu și contribuie și tu la suc cesul Patrulei noastre de Reciclare! Să arătăm țării într egi că sunt em cei mai harnici și mai r esponsabili!

Categorii
No tags yet.
Ediţia curentă
bottom of page