top of page

GÂNDURI LA ÎNCEPUT DE AN

Iată că a mai trecut un an plin de realizări, vizite, copii bucuroşi şi multă, multă dragoste pentru animale!

Vă mulţumim tututror celor care ne-aţi vizitat şi dorim să vă revedem şi anul acesta la fermă, împreună cu n

oi vizitatori dornici să descopere oaza de învăţătură şi divertisment de la Cornăţel.

În 2015 ne-am propus să continuăm cu cele trei programe de vizita, destinate copiilor din şcoli şi gradiniţe , vom introduce noi elemente cum ar fi: perna de sărituri, traseul de biciclete pentru educaţia rutieră, karturile cu pedale şi castelul gonflabil. Anul acesta vom organiza în continuare tabere, weekenduri tematice prelungite, teambuildinguri, aniversări, petreceri şi ateliere de creaţie.

În 2015 ferma se va deschide la data de 4 aprilie, în weekend-ul dinaintea programului “Săptamâna Altfel”. 6-10 aprilie, ferma va fi deschisă numai pentru grupurile elevilor din cadrul programului “Săptamâna Alfel”

După “Săptămâna Altfel” ferma va fi deschisa publicului larg în fiecare weekend astfel: Sâmbăta de la ora 09:30 la 18:00, Duminica de la ora 09:30 la 17:00, Luni: INCHIS

În timpul săptămânii, ferma se poate vizita numai cu programare, pentru un grup de minim 10 persoane plătitoare.

In perioada 15 iunie- 15 septembrie, ferma va fi deschisa publicului larg, în fiecare zi intre orele10:00 si 18:00 iar sâmbăta între 9:30-19:00 şi duminica între 9:30 şi 18:00. Luni- INCHIS

Ziua Copilului se va sărbători şi anul acesta cu surle si trâmbiţe aşa cum v-am obişnuit. In ziua aceea, porţile fermei vor fi deschise tuturor iar accesul va fi gratuit.

Taberele se vor realiza dupa programul de pe pagina de web: http://www.fermascoalacornatel.ro/FermaScoalaCornatelNou/Tabere_de_Calarie.html In perioada ianuarie -februarie vor exista reduceri substantiale la tariful taberelor pentru cei care achita integral. Acest lucru ne ajuta sa achizitionam cele necesare pentru realizarea culturilor de primavara.

Vom avea si anul acesta weekenduri prelungite de calarie cu dans western, invitati calareti din tara si program artistic. Programul acestor activitati il vom anunta pe pagina web si pe facebook cu suficient timp inainte.

DSCF2763.JPG

Pana la redeschiderea fermei vom pregati in continuare toata infrastructura, vom termina manejul de initiere pe care l-am transformat complet si l-am marit si ne vom ocupa de toate necuvantatoarele.

Animalutele asteapta cu nerabdare sa va revada si anul acesta

Categorii
No tags yet.
Ediţia curentă
bottom of page