top of page

Bobocei la ATL

Și-au aranjat puful după ultimile tendințe în moda adolescentină asortată însă vestimentației de gală, s-au încărcat cu o atitudine pozitivă și au urcat pe scenă. Bobocii Colegiului Tehnic A.T. Laurian din Agnita au încercat să își creeze încă de la începutul vieții de licean un parcurs ușor și să se facă remarcați printre colegi demonstrând că sunt cei mai buni și mai populari dintre noii elevi.

Deși toți au dat semne de emoție la început, unii dintre ei au reușit să și le stăpânească mai bine odată urcați pe scena sălii cinematografului din oraș, unde s-a desfășurat ediția din anul acesta a Balului Bobocilor.

Timp două ore, bobocii s-au străduit să facă față provocărilor pregătite de către clasele a XII-a, organizatorii evenimentului. Fie că au fost nevoite să răspundă unor întrebări de cultură generală sau să demonstreze calități practice, cele nouă perechi de bobocei participante s-au întrecut pe ele însele. Doar punctajele calculate de elevii matematicieni ai colegiului au putut departaja câștigătorii.

Evenimentul nu a fost însă unul lipsit de surprize. Spectatorii care au umplut sala cinematografului s-au bucurat de un spectacol cu momente dintre cele mai diverse, pregătite, de elevi și profesori. Dacă Andreea Andrei, eleva care a ajuns recent pe posturile MTV din Europa, cu clipul piesei Colder, a ridicat sala în picioare, ropote de aplauze au primit și ceilalți elevi care au evoluat pe scenă, fie că a fost vorba de momente teatrale, de dans, pantomimă sau de interpretare folclorică.

În final, prezentatorii spectacolului, Anamaria Burnete și Răzvan Moldovan, au dat verdictul cel mai așteptat de către concurenți. În urma punctajelor obținute, perechea formată din Raluca Muntean și Ciprian Marcu, au fost declarați Miss și Mister. Ambii elevi ai clasei a IX-a B, câștigătorii s-au declarat extrem de fericiți, acesta fiind primul lor câștig din viața de licean.


Bogdan Albu

Categorii
No tags yet.
Ediţia curentă
bottom of page